Η ΤΑΒΕΡΝΑ

Μέσα στο καταπράσινο δάσος και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον της, η ταβέρνα μας, με το επιβλητικό της τζάκι προσφέρει μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα για τις κρύες ημέρες, ενώ ο καταπράσινος κήπος και η βεράντα με την απέραντη θέα εγγυώνται δροσερές καλοκαιρινές βραδιές. Με εξυπηρέτηση που ανταποκρίνεται στην Ελληνική φιλοξενία, είναι σίγουρο ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Εδώ θα δοκιμάσετε υπέροχα πιάτα, που δημιουργούνται από φρέσκα ντόπια προϊόντα και ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τον αυθεντικό ελληνικό τους χαρακτήρα και φυσικά τις προσιτές τιμές. Φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, φρεσκοκομμένες σαλάτες και “μικρομεζέδες” μαγειρεύονται με μεράκι για να σας μυήσουν στα μυστικά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Οι πιο «κλασικοί» από εσάς σίγουρα θα απολαύσουν τα φημισμένα για τη νοστιμιά τους “Πρόβεια Παϊδάκια”, τις χοιρινές μπριζόλες και πανσέτες και τα χειροποίητα μπιφτέκια με 100% μοσχαρίσιο κίμα σε συνδυασμό με ένα ποτηράκι κρασί, μπύρα ή ντόπιο τσίπουρο της επιλογής.

Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος για εύκολη πρόσβαση σε όλους. Διαθέτει ειδικές μπάρες για καροτσάκια. Σε όλη την ταβέρνα υπάρχει η δυνατότητα για ασύρματο internet. Ακόμα το παρκάρισμα είναι εύκολο και ελεύθερο στον περιβάλλοντα χώρο,στον οποίο τα μικρά παιδιά μπορούν ανέμελα να παίξουν και να ξεχαστούν στην μικρή παιδική χαρά.

« Ελάτε να διώξουμε μαζί την κούραση και το άγχος της ημέρας απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό αεράκι και τη μαγευτική θέα των βουνών » 

Φιλοξενία εκδηλώσεων

Η άνετη αίθουσα μας προσφέρεται για κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες.